[O] magazine

omagazine

Ondernemersmagazine UNIZO-Limburg

Zelfstandigen hebben nood aan een tijdschrift dat stil staat bij hun specifieke belangen en interesses. Deze gedachte leidde tot [O]-Magazine, het volledig gerestylede ledenblad van UNIZO-Limburg. Niet voor niets staat ‘O’-Magazine voor ‘Ondernemers’-magazine: met dit vernieuwde blad wil UNIZO-Limburg zich nog beter aansluiten op de leefwereld van de eigenaar-ondernemer.

[O]-Magazine wil in eerste instantie een blad zijn waarin de ondernemersbeleving centraal staat. Een blad boordevol inspiratie en informatie voor ieder UNIZO-Limburg-lid. Boeiende artikels, beklijvende verhalen, spraakmakende standpunten, leerrijke informatie en ondernemers die hun ervaringen met u delen …

Het doelpubliek van [O]-Magazine is heel divers. Naast kmo’s uit uiteenlopende sectoren ontvangen ook starters het blad, net zoals vrije beroepers. Enkele specifieke lezersgroepen zijn groei-kmo’s en bouwbedrijven. Goed om weten is dat elke editie een apart katern telt met een centraal thema, wat toelaat om vaak heel gericht te adverteren.

Contact sales: Muriëlle De Mesmaecker

Formaat: B 220 mm x H 275 mm
Publiciteit: 2/1 pag. – 1/1 pag. – ½ pag. – publireportages – in de kijker – expert – insert
Tarief: bv. 1/1 pagina à 1325 euro, korting jaarcontract 6 edities
Oplage: 5000 ex.
Volume: 64 blz
Periodiciteit: 6x per jaar (januari, maart, mei, juli, september, november)
Talen: NL
Doelgroep: leden Unizo-Limburg, (groei-)kmo’s, starters, vrije beroepers
Verdeling: op naam via de post

Bekijk de digitale tablet versie, maak uw keuze:

iOsGoogle

Of open hier onze bladerbare versie